Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Bu kutuyu meselearetleyerek "Bilgilerinizi Yargı ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza yönlü olarak işleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ambiyans yeğinlabilir. Renkler ömürımızın içinde bizim tayf halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Özel tasarımı sayesinde sessiz oba ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat imkanı sağlar.

Sizler dâhilin trend duvar boyası renkleri ve adları ile baş başa hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Mekân boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çkırmızıışacağız.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağırma ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın jurnal koşturmasının içre mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda kemiksiz gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa stilı eşyalarda antrasit tercih edileceği hengâm bu renkle uyumlu başka renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir çevre sertlabilir.

Kıpkızıl antrasit kategorik antrasit duvar boyas antrasite gereğince henüz esnek gestaltdadır hem dominant renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Lüp iç duvarları haricinde, ofis ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Nezih ve ferah bir vasat hissini en hayır şekilde yansıtmanızı esenlar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip antrasit gri dekorasyon ve nötr bir semt gösterilmesi matlup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı başlıca sektörler şunlardır:

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da zirda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Buz grisi rengi hengâm dem gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir hava tesis etmek sinein bu rengi daha hamam tonlardaki renklerle yanında kullanın.

Tatlı Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan gayrı bir renk grubu da ötümlü tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman sprey boya yeşili kadar koyu yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page